Interessant xerrada pràctica sobre l’eina gratuïta que ACCIÓ facilita als empresaris que vulguin fer negoci a tot el món, el passat 13 de juny al Centre Àgora, de la mà de la Federació Empresarial del Gran Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

20180613 102814bis

Amb més de 40 oficines a 110 mercants internacionals, aquesta plataforma digital permet explorar mercats potencials, facilitant quins països importen més del teu producte, et pot donar els possibles clients que més destaquen, per trobar clients i distribuïdors. Pots saber totes les fires internacionals que hi ha per poder assistir. Pots gestionar els enviaments amb una Guia de Comerç internacional. I t’assabenta de com solucionar barreres que es troben en la internacionalització. Amb respostes sobre la normativa tècnica administrativa, la normativa comercial, sobre els aranzels, Incoterms, la fiscalitat i la logística entre d’altres.

Per nosaltres, que hem engegat l’ajuda al empleats que viatgen per negocis de les empreses amb SECURE BUSINESS TRAVEL veiem que estem molt alineats a donar un servei cada cop més necessari per les empreses que busquen expandir-se en nous mercats perquè SECURE BUSINESS TRAVEL és més que una ASSISTÈNCIA EN VIATGE DE NEGOCIS.

fiscal.jpg

A començament de desembre s’han publicat canvis fiscals per augmentar la recaptació de l'Agència Tributària. Considerem les més rellevants les següents:

Amb caràcter retroactiu des de l’ú de gener de 2016 per l’Impost sobre Societats, a aplicar a les empreses que facturin més de 20 milions d'euros a l'any:

Continuar llegint

CIRCULAR FISCALÍA GENERAL DE L’ESTAT 22.01.2016

Responsabilitat penal de l’empresa, administradors, directius i responsables de Control / Compliance / Legal

Seguint els seminaris que Dracma ha realitzat amb diferents associacions, els informem del contingut de la Circular dirigida als fiscals per que ho considerin en les seves actuacions:

Continuar llegint

7513434 m

S’està acabant l’any, i arriba el moment de fer la teva aportació al Pla de Pensions.

Els plans de pensions són un instrument d’estalvi que tenen la finalitat de complementar la pensió de jubilació. Són estalvi privat i voluntari, que no substitueixen les pensions públiques. Les contingències que cobreixen són jubilació, invalidesa, dependència i mort.

Catalunya tindrà una esperança de vida de les més altes del món, però amb fecunditat baixa i uns pronòstics econòmics per envelliment demogràfic preocupants. Es qüestiona la viabilitat del sistema de pensions de la Seguretat Social. El llindar de l’edat en actiu s’allarga. I si es vol mantenir el nivell de vida que tenies en actiu un cop jubilat, és aconsellable fer aportacions a un pla de pensions.

La darrera reforma fiscal va ampliar els supòsits de disposició anticipada de les prestacions.

A Dracma l’assessorem sobre l’estalvi fiscal de les aportacions al plans de pensions i la seva conveniència.

Més informació clicar: FISCALITAT DELS PLANS DE PENSIONS

Més articles...

  • 1
  • 2
logo blanc

9 DRACMA, SL
c/Igualada, 54
Vilafranca del Penedès
T - 93 892 16 50 - F - 93 892 03 51
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.