fiscal.jpg

A començament de desembre s’han publicat canvis fiscals per augmentar la recaptació de l'Agència Tributària. Considerem les més rellevants les següents:

Amb caràcter retroactiu des de l’ú de gener de 2016 per l’Impost sobre Societats, a aplicar a les empreses que facturin més de 20 milions d'euros a l'any:

Continuar llegint

CIRCULAR FISCALÍA GENERAL DE L’ESTAT 22.01.2016

Responsabilitat penal de l’empresa, administradors, directius i responsables de Control / Compliance / Legal

Seguint els seminaris que Dracma ha realitzat amb diferents associacions, els informem del contingut de la Circular dirigida als fiscals per que ho considerin en les seves actuacions:

Continuar llegint

7513434 m

S’està acabant l’any, i arriba el moment de fer la teva aportació al Pla de Pensions.

Els plans de pensions són un instrument d’estalvi que tenen la finalitat de complementar la pensió de jubilació. Són estalvi privat i voluntari, que no substitueixen les pensions públiques. Les contingències que cobreixen són jubilació, invalidesa, dependència i mort.

Catalunya tindrà una esperança de vida de les més altes del món, però amb fecunditat baixa i uns pronòstics econòmics per envelliment demogràfic preocupants. Es qüestiona la viabilitat del sistema de pensions de la Seguretat Social. El llindar de l’edat en actiu s’allarga. I si es vol mantenir el nivell de vida que tenies en actiu un cop jubilat, és aconsellable fer aportacions a un pla de pensions.

La darrera reforma fiscal va ampliar els supòsits de disposició anticipada de les prestacions.

A Dracma l’assessorem sobre l’estalvi fiscal de les aportacions al plans de pensions i la seva conveniència.

Més informació clicar: FISCALITAT DELS PLANS DE PENSIONS

DEPENDÈNCIA

El llindar de la vida activa s’ha allargat, la jubilació serà més tardana i l’esperança de vida, al ser més alta, pronostica més probabilitats de percebre una dependència un moment o altre.

pag.40 7726400 happy elderly seniors couple in park

Les persones de més edat tenen varies malalties i poca família i necessiten estar en residències que cada cop hauran de tenir uns serveis especials més acurats.

Continuar llegint

logo blanc

9 DRACMA, SL
c/Igualada, 54
Vilafranca del Penedès
T - 93 892 16 50 - F - 93 892 03 51
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.