fiscal.jpg

NOVETATS FISCALS DESEMBRE 2016

A començament de desembre s’han publicat canvis fiscals per augmentar la recaptació de l'Agència Tributària. Considerem les més rellevants les següents:

Amb caràcter retroactiu des de l’ú de gener de 2016 per l’Impost sobre Societats, a aplicar a les empreses que facturin més de 20 milions d'euros a l'any:

Continuar llegint

ALERTA PENAL - NOVETATS 2016

CIRCULAR FISCALÍA GENERAL DE L’ESTAT 22.01.2016

Responsabilitat penal de l’empresa, administradors, directius i responsables de Control / Compliance / Legal

Seguint els seminaris que Dracma ha realitzat amb diferents associacions, els informem del contingut de la Circular dirigida als fiscals per que ho considerin en les seves actuacions:

Continuar llegint

El RD 625/2014, de 18 de juliol, regula determinats aspectes de la gestió i control dels processos per incapacitat temporal en els primers 365 dies de la seva durada, l’Ordre ESS/1187/2015 de 15 de Juny desenvolupa el RD 625/2014.

pag.26 4365062 business people builders nurses doctors

Quan entra en vigor?

A partir del pròxim 1 de desembre de 2015 es regirà per un nou sistema d'altes i baixes.

Continuar llegint

7513434 m

S’està acabant l’any, i arriba el moment de fer la teva aportació al Pla de Pensions.

Els plans de pensions són un instrument d’estalvi que tenen la finalitat de complementar la pensió de jubilació. Són estalvi privat i voluntari, que no substitueixen les pensions públiques. Les contingències que cobreixen són jubilació, invalidesa, dependència i mort.

Catalunya tindrà una esperança de vida de les més altes del món, però amb fecunditat baixa i uns pronòstics econòmics per envelliment demogràfic preocupants. Es qüestiona la viabilitat del sistema de pensions de la Seguretat Social. El llindar de l’edat en actiu s’allarga. I si es vol mantenir el nivell de vida que tenies en actiu un cop jubilat, és aconsellable fer aportacions a un pla de pensions.

La darrera reforma fiscal va ampliar els supòsits de disposició anticipada de les prestacions.

A Dracma l’assessorem sobre l’estalvi fiscal de les aportacions al plans de pensions i la seva conveniència.

Més informació clicar: FISCALITAT DELS PLANS DE PENSIONS

Més articles...

  • 1
  • 2
Builder only supported on "top" and "bottom"