Sabes cómo elegir un Plan de Pensiones? Conoces tu perfil inversor?

Amb les expectatives d’esperança de vida, menor natalitat, exemple, situació del fons de reserva de seguretat social ningú garantit, més bé contrari, que les pensions públiques puedan ser un ingrés suficient per viure després de la jubilació. Però tots sabem que podem tenir altres alternatives complementàries a la pensió pública de la jubilació que probablement es disfrutarà amb l'alcaldia holgura. Nadie pot afirmar que és l'edat que hauria de començar a fer aportacions i per suposar-ho per a exigir-la amb la capacitat d'obertura de l'aire, però és ben bé que la mentalitat de l'autor hagi d'incloure una edat temporal i si la capacitat és major o menor ja augmentarà una mesura que la situació personal millora.

Per tot el que els plans de pensions haurien de ser un producte d’autor necessari i el govern hauria d’incentivar molt més que amb l’autorització fiscal en el moment de les aportacions per a la restauració del moment de les prestacions.

Passa un seguit abans de contractar un Pla de Pensions:

Quin perfil invertim tenim? Segon l’edat, el volum d’ingressos i la voluntat de risc que assumeixi tendències que pensin en Plans més o menys conservadors , tenint en compte que els conservadors de Renta Fija tenen una rendibilitat baixa i menors riscos i els menys conservadors amb valors de Renta Variable millor rentabilitat i alcalde de risc .

Quin producte s’adapta millor al teu perfil? Entre els requisits que cal aplicar l’aportació mínima inicial, la recomanació a partir de la que pot fer aportacions extraordinàries, les comissions que tenen estipulades, quan es poden rescatar i sota les condicions. Per tant, si els plans de pensions són, marca la legislació. També es pot pensar en la possibilitat de descontar de la Base Imponible de la Renta, la totalitat de l’aportació, pot ser que no sigui així, si es necessita algun altre producte financer més adequat. Sabent que l’aportació màxima mar o no deduïble de l’IRPF és de 8.000 € anuals, 24.250 € discapacitats, 2.500 € per cónyuge amb ingressos inferiors als 8.000 €, etc.

Qué rentabilidades ofrecen? Los Planes de Pensiones nunca son garantizados a menos de que sea los PPA que son Planes de Pensiones Asegurados. Porqué dicen a veces que lo son? Pues porque es una publicidad engañosa en la que la entidad que lo publicita te obliga a mantener los derechos consolidados del plan tantos años que por las rentabilidades históricas es prácticamente seguro que podrán hacer frente a la devolución del capital, pero ojo, eso tiene trampa, pues si los quieres traspasar con anterioridad al período de mantenimiento lo harás al valor real de mercado que posiblemente pueda ser inferior al de aportación con lo que sufrirás pérdidas irremediablemente. 

No hi ha duda que si no som uns entesos en productes financers hauríem de deixar nosaltres cap conseqüència per a qualsevol expert professional. I és millor que algú que no estigui casat amb cap fons ni entitat? Això és el que pot oferir Dracma.

Si us interessa el fullet complement sobre plans de pensions

 PP_y_dependencia.pdf

9 DRACMA, SL
c/Igualada, 54
Vilafranca del Penedès
T - 93 892 16 50
F - 93 892 03 51
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account