Catalonia TRADE PORTAL

Una pràctica interessant sobre la herramienta lliure que ACCIÓ facilita als empresaris que vol fer negocis a tot el món, el passat 13 de juny al Centre Àgora, de la mà de la Federació Empresarial del Gran Penedès i de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

20180613 102814bis

Amb més de 40 oficines a 110 mercats internacionals, aquesta plataforma digital permet explorar mercats potenciadors, facilitant aquellos paises que importen més del seu producte, podreu donar els possibles clients que siguin més destacats, per trobar clients i distribuïdors. Podeu saber totes les feries internacionals que s’organitzen per poder assistir. Poseu gestionar els envejos amb una Guia de Comerç Internacional. I us permetrà solucionar barreres que es poden trobar en la internacionalització. Amb respostes sobre la normativa tècnica administrativa, la normativa comercial, sobre els aranceles, Incoterms, la fiscalitat i la logística entre altres.

Nosaltres Per, Que HEM Lloc en Marxa L'Ajuda als Empleats Que Viatgen per Negocis de les Empreses amb VIATGES negoci segur , VEIEM Que Estem molt Alineats 1 Donar ONU servei Cada Vegada Més necessari Per Les Empreses Que Busquen expandir-se en nous mercats Perquè  negocis segures VIATGE és més que una ASISTÈNCIA EN VIAJES DE NEGOCIS.

 

9 DRACMA, SL
c/Igualada, 54
Vilafranca del Penedès
T - 93 892 16 50
F - 93 892 03 51
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account