Qüestionari de Ciberriscos

DADES DE L'EMPRESA

Raó Social*
NIF*
Persona de Contacte*
Domicili*
Població*
Codi Postal*
Activitat de l'Empresa*
Nº d'Empleats
Nº de Dispositius
Facturació anual
Telèfon directe*
Email*

Dracma està a la seva disposició per ajudar-los. A l’entrega d’aquestes dades complimentades els facilitarem una proposta de CIBERASSEGURANÇA gratuïta.
El sol·licitant està d’acord en que aquestes dades s’utilitzin per elaborar una sol·licitud de cotització d’assegurances, junt amb altra informació que adjunta, i que un cop acceptada la proposta puguin formar part de les bases d’un contracte d’assegurança.

PROMOCIÓ D'ESTIU

Proporcionem el primer ANÀLISI DE CIBERSEGURETAT DE FRANC, a càrrec de LIGHT EYES empresa de Ciberseguretat, a les empreses que fins el 31 de Juliol ens demanin una proposta de CIBERASSEGURANÇA.
Després tu decideixes si vols que et protegim.

Inclou:

  • Test Express de Ciberseguretat extern de les teves proteccions amb un informe de l’estat de la teva xarxa externa i recomanacions.
  • Mirem l’estat de les teves comptes de correu, si han estat hackejades o no.
  • Un cop finalitzat, reunió telemàtica i recomanacions sobre com millorar la teva protecció.
Política de Privacitat*

Accepto la Política de Privacitat

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, li informem que les seves dades personals estan incorporades en un fitxer, el responsable del qual és 9 DRACMA,  SL (nº reg. DGS J-1293), amb la finalitat d’enviar-li comunicacions comercials, publicitàries o promocionals. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades personals dirigint-se al número de fax: 93.892.03.51, per escrit al carrer Igualada número 54, 08720 Vilafranca del Penedès, o per mail a info@dracma.cat

Envia'l

9 DRACMA, SL
c/Igualada, 54
Vilafranca del Penedès
T - 93 892 16 50
F - 93 892 03 51
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account